Referenties

Bij F&N Eigen Beheer doen wij er alles aan om samen met de auteur tot een mooie uitgave te komen waar zowel de auteur als wijzelf trots op kunnen zijn. We zijn dankbaar en blij dat een aantal auteurs de moeite heeft genomen om hun ervaring met F&N Eigen Beheer te verwoorden.

Leo Boudewijns

Auteur: de Maestro en de kleine zanger – Het Celesti Kwartet – De lucht is nog blauw van de dagen…

Wat de samenwerking met Fred en Mea plezierig en succesvol maakt is dat ze zich volledig inleven in jouw project en dat zij ervoor zorgen dat het resultaat nog aanzienlijk mooier en indrukwekkender wordt dan je had verwacht. Hun kwaliteitsbesef is voorbeeldig, de communicatie met hen een groot genoegen. Mijn door F&N Eigen Beheer geproduceerde uitgaven (inmiddels acht) behoren tot mijn dierbaarste boeken. Vooral de kleine reeks ‘Boudewijns’ Bescheiden Boekjes’ ontving dankzij hun charmante vormgeving allerwegen positieve reacties.

Leo Boudewijns - de Maestro en de kleine zanger - Uitgeverij Eigen Beheer                   

Jan Didden

Publisher/editor: Linear Audio

F&N Eigen Beheer heeft zes jaar al mijn layout en drukwerk verzorgd, tot volle tevredenheid. Het geleverde werk was van hoge kwaliteit en binnen de afgesproken deadline, tegen een alleszins redelijke prijs. Persoonlijke benadering en meedenken met de klant maakte de samenwerking heel plezierig en succesvol. Aanbevolen!

                   

Sander Egas

Auteur: Alles Klopt

F&N Eigen Beheer levert goede kwaliteit en is in het proces naar publicatie geduldig, vlot en vriendelijk.

Maarten Geerdes

Opdrachtgever: Gedichtenbundel  ‘Terwijl jij daar’

F&N Eigen Beheer heeft gedichten gebundeld, die ingezonden zijn bij een poëziewedstrijd van medewerkers en cliënten van Dijk en Duin. Een probleem was dat tussen prijsuitreiking en inleverdatum maar 4 weken zaten. Maar voor hen was dat geen probleem. De bundel is fantastisch geworden. Deelnemers vonden hun gedicht terug in een echt boek (met ISBN nummer), dat ook te koop was in de plaatselijke boekhandel en elders.
De kwaliteit van het drukwerk, de manier van samenwerken en de productiesnelheid waren uitstekend. Verder was de bundel ook zeer betaalbaar. Fred en Mea, dank je wel.

Walter Gerritsen van der Hoop

Auteur: Aangespoelde Gedichten 2013 – Het Paradijs 2014

Na mijn pensionering ging ik gedichten schrijven. En het bleek heel eenvoudig (en leuk) om die in eigen beheer uit te geven. Ik lever de tekst aan in MS Word, in de door mij gedachte lay out. Door F&N Eigen Beheer worden de titelpagina’s, kopjes, etc. in orde gemaakt en er wordt gezorgd voor een mooie bladspiegel. De foto’s die ik soms toevoeg worden prachtig verwerkt. Op een constructieve manier word ik op fouten gewezen en worden suggesties gedaan over interpunctie etc. Ook komt F&N Eigen Beheer met enkele alternatieven voor het omslag. Heel tevreden ben ik over het feit dat ik eerst losbladige proeven krijg, en tenslotte ook een complete drukproef, als ik dan soms toch nog een verandering wil, wordt dat soepel opgelost. De communicatie via e-mail verloopt snel en in uitstekende harmonie.

        

Gerrie Gorzeman

Auteur: Krokodilletje Bijt eens in mijn billetje – Jantje het ondeugende olifantje

Je manuscript is klaar, illustraties heb je ook, een idee in je hoofd. En dan weet je niet waar en hoe je moet beginnen om je idee te realiseren. Via een goede kennis kwam ik in contact met F&N Eigen Beheer en het boekje voor mijn oudste kleindochter werd snel een feit. Op een professionele- en vooral persoonlijke manier werd me duidelijk gemaakt hoe dat ging. Wat was ik gelukkig! Inmiddels heeft nummer twee van mijn kleinkinderen ook een boekje. Ik heb er nog drie te gaan en hoop op de deskundigheid en service van F&N Eigen Beheer te kunnen blijven leunen.

         Kinderboek Gerrie Gorzeman - Jantje het ondeugende Olifantje - Uitgeverij Eigen Beheer

Attaher Maïga

Secretaris: Fondation Festival sur le Niger

F&N Eigen Beheer is a professional printer, which places particular emphasis on the quality of the work and respects the delivery deadlines. The Foundation Festival sur le Niger of Ségou (Republic of Mali) is very satisfied with the services of F&N Eigen Beheer.

Peter Manasse / Champlemy Pers Amsterdam

Auteur: Vijftig jaar kunst in Haarlem – Ackermanns Dilemma

Sinds jaren werk ik samen met F&N Eigen Beheer (Fred en Mea) naar volle tevredenheid. Kwaliteit, service en een vriendelijke ontvangst staan op een hoog peil.

        

Herman G. Wind

Auteur: De Ontbrekende Schakel

De reden om voor mijn eerste essay te kiezen voor F&N Eigen Beheer was de aanbeveling van een vriend dat zij gaan voor een boek dat er goed uitziet. Die aanbeveling was een understatement. Mijn eerste essay zag er veel mooier uit dan ik ooit had kunnen vermoeden. Voor mij was dan ook de keuze voor F&N Eigen Beheer voor mijn tweede essay niet moeilijk. De communicatie is helder en snel. Wat ik ook belangrijk vind is dat het hun niet zomaar om een boek gaat, maar dat er wordt meegedacht. Ik heb veel aan hun adviezen gehad en als ik daarvan afweek, was dat geen probleem.